< Terug naar de klantenservice

Lichtsnoer buiten groothandel

Ben je geïnteresseerd in de afname van grotere aantallen lichtsnoeren voor buiten of binnen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

LichtsnoerBuiten.com is een populaire feestverlichting groothandel en fabrikant voor overheid, bedrijven, verenigingen, maar ook particulieren die het groots willen aanpakken.

🏭 Direct vanaf de fabriek

Wij laten de meeste producten uit onze professionele lichtsnoeren productlijnen direct zelf bij de fabriek maken.

Je zit bij ons dus direct bij de bron, zonder tussenhandel, waarmee je kunt profiteren van maximale korting en ervaring met professionele lichtsnoer producten.

Om een snelle levering, ook van grote volumes, te kunnen garanderen houden wij zelf grote voorraden aan gedurende het gehele jaar. in ons magazijn van 2.500 m2 ligt het allemaal voor je klaar om tijdens werkdagen binnen 24 uur te worden verzonden.

📦 Groothandel korting: hoe werkt dat?

Als bedrijf, (zorg)instelling, vereniging, gemeente of particulier profiteer je bij ons ook bij afname van kleinere aantallen direct van interessante kortingen.

groothandel kerstverlichting
Of je nu uit Nederland, België of elders uit Europa komt, je bent van harte welkom in onze showroom in Sittard. Hier lees je meer informatie over onze showroom.

Bij elk product in onze online lichtsnoer winkel zie je direct de aantrekkelijke kortingen bij het kopen van meerdere stuks van een bepaald artikel. De prijs van het artikel staat standaard inclusief korting én inclusief BTW weergegeven naast het betreffende afname-aantal.

Wij hebben er bewust voor gekozen om met volledig transparante groothandelskortingen te werken en niet te discrimineren tussen bedrijven en particulieren. Onze kortingen gelden simpelweg voor iedereen die meerdere items van een bepaald lichtsnoer wil afnemen, wel zo eerlijk vinden wij. Zo profiteer je dus niet alleen als bedrijf van een scherpe korting, maar ook als particulier of vereniging wanneer je het groots wil aanpakken.

kerstverlichting aanbieding
Hierboven zie je een voorbeeld van onze kortingen bij aankoop van meerdere stuks van een bepaald lichtsnoer product. In het voorbeeld is de prijs per stuk inclusief korting € 25,46 inclusief BTW bij afname van 45 stuks.

De korting die van toepassing is bij afname van een bepaald aantal producten wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen van je digitale winkelmandje. Zo heb je altijd de perfecte lichtsnoer aanbieding te pakken.

Gaat de totale waarde van je order boven de € 5000,- exclusief BTW uit of wil je meer dan 250 stuks van een bepaald lichtsnoer product inkopen? Neem dan even contact met ons op per e-mail of telefoon zodat wij een vrijblijvende lichtsnoer aanbieding op maat voor je kunnen maken voor de gewenste artikelen.

🇪🇺 Prijzen inclusief 21% BTW (en levering zonder BTW aan bedrijven in België en andere EU landen)

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in Nederland? Dan is het goed om te weten dat alle prijzen in onze webshop inclusief 21% BTW zijn.

Het totale BTW-bedrag van je bestelling tref je tijdens het afrekenen naast het totaalbedrag van je bestelling. Verder staat het BTW-bedrag ook vermeld op de factuur die je na het plaatsen van je bestelling automatisch per e-mail van ons ontvangt.

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in België of in een EU land elders in Europa? Dan is het goed om te weten dat je bij ons zonder BTW kunt inkopen wegens intracommunautaire levering. Het enige dat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is het BTW-nummer van je bedrijf dat gevestigd is in België of een ander EU land, invullen in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen van je bestelling. Zo wordt je order automatisch vrijgesteld van BTW.

🌃 Openbare projecten

Ben je verantwoordelijk voor het in sfeer brengen van de openbare ruimte van je gemeente, stad of dorp?

Wij kunnen nagenoeg elk type en kleur professionele lichtsnoeren leveren, veel meer dus dan het geselecteerde aanbod dat je aantreft op deze website.

kerstverlichting buiten grote bollen
Ook voor de levering van openbare sfeerverlichting kun je bij onze lichtsnoer groothandel terecht. Neem contact met ons op en vraag ons vrijblijvend om advies.

Laat ons je wensen per e-mail of telefoon weten en we helpen je graag verder met advies. Stuur gelijk even enkele foto’s mee van de te verlichten objecten of bomen (met je mobiele telefoon gemaakt is prima), zo kunnen we je vlot verder helpen.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom om je wensen vrijblijvend met ons te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken.

🛒 Lichtsnoeren voor winkelcentra, winkelstraat of horeca

Wil je samen met collega-ondernemers uit jullie winkeliersvereniging jullie winkelcentrum, winkelstraat, etalage, gevel of plein in een magische sfeer brengen?

Wij bieden alle mogelijkheden voor projectmatige feestverlichting en professionele sfeerverlichting in winkelcentra, openbare pleinen, sport- & wellnesscentra, recreatieparken, hotels, restaurants etc.

gevel kerstverlichting buiten
Jullie winkelcentrum, winkelstraat, bedrijf of horeca gelegenheid laten stralen? E-mail ons gerust enkele foto’s van jullie situatie en we voorzien je graag van advies over een sfeervolle toepassing van lichtsnoeren in jullie situatie.

Heb je al ideeën over het verlichten van bepaalde objecten, gevels of bomen? Stuur ons dan enkele foto’s per e-mail van de te verlichten objecten, gevel of boom (met je mobiele telefoon gemaakt is prima), waarna we je graag vlot verder helpen.