< Terug naar de klantenservice

Garantie

📆 Garantietermijn

Al onze producten -met uitzondering van batterijen- worden door ons geleverd met 2 jaar garantie. Voor producten van het merk Fairybell geldt een garantie van 3 jaar.

Binnen de garantieperiode zullen onder normaal gebruik defect geraakte producten kosteloos hersteld of vervangen worden.

De artikelen waarvoor je aanspraak maakt op garantie mogen niet zijn aangepast, enige andere wijziging hebben ondergaan of zijn beschadigd door onvoorzichtig gebruik.

🔌 Defect binnen garantietermijn?

Wat vervelend dat je product defect is geraakt. Net als jou vinden wij het fijn als je in zo’n geval vlot verder geholpen wordt en snel weer kunt genieten van het product.

Dat gaan we dan ook doen, beloofd.

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor het melden van je probleem.

Wij vertellen je daarna spoedig (doorgaans binnen 24 uur tijdens werkdagen van maandag t/m vrijdag) hoe we je gaan verder helpen met een passende oplossing.

Let op: een aanspraak op garantie dient altijd voordat je het product naar ons toezendt aan ons kenbaar worden gemaakt.

Stuur s.v.p. nooit defecte producten retour zonder dit eerst met ons gecommuniceerd te hebben.

🤷 Defect buiten garantietermijn?

Defecte producten kun je altijd bij ons aanbieden voor reparatie.

Na het verstrijken van de garantietermijn zullen de gemaakte kosten, nadat je van ons eerst een prijsopgave per e-mail ontvangen hebt, aan je doorbelast worden.

Vermeld bij het aanmelden van defecten altijd het oorspronkelijke bestelnummer dat je kunt terugvinden op de factuur.

Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor het melden van je probleem.

🧑‍💼 Bij wie heb ik garantie?

Heb je een product bij ons (LichtsnoerBuiten.com) gekocht en is het onverhoopt kapot gegaan bij normaal gebruik? Dan heb je altijd met ons bedrijf te maken.

Wij regelen alles met onze leveranciers en fabrikanten, en zullen het product zo snel mogelijk voor je vervangen of repareren. In het geval van producten van het mark Fairybell wordt de vervanging of reparatie uitgevoerd door de fabrikant zelf, wij zorgen ervoor dat dit proces netjes verloopt.

In sommige gevallen is het mogelijk dat het product niet meer leverbaar is. In deze gevallen zal het product in overleg met jou worden vervangen door een gelijkwaardig of beter alternatief.